Související obrázekSouvisející obrázek

Režijní filmografie

22. dubna 2018 v 11:56 | Corpse Bride Shadow - Tim Burton Fans |  Tim Burton
  • Režijní filmografie
  • 1971 The Island of Doctor Agor
  • 1979 Stalk of the Celery
  • 1979 Doctor of Doom
  • 1982 Vincent
  • 1982 Hansel and Gretel
  • 1982 Luau
  • 1982 Aladdin and His Wonderful Lamp
  • 1984 Frankenweenie
  • 1985 Pee-Weeho velké dobrodružství
  • 1985 Alfred Hitchcock uvádí
  • 1988 Beetlejuice
  • 1989 Batman
  • 1990 Střihoruký Edward
  • 1992 Batman se vrací
  • 1993 Ukradené Vánoce (režie Henry Selick)
  • 1994 Ed Wood
  • 1996 Mars útočí!
  • 1999 Ospalá díra
  • 2000 The World of Stainboy
  • 2001 Planeta opic
  • 2003 Velká ryba
  • 2005 Mrtvá nevěsta Tima Burtona
  • 2005 Karlík a továrna na čokoládu
  • 2007 Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
  • 2010 Alenka v říši divů
  • 2011 Frankenweenie: Domácí mazlíček
  • 2011 Temné stíny
  • 2014 Big Eyes
  • 2015 Pinocchio
  • 2016 Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama